Forum - SalarizareInvatamant.ro - Înregistrare

Dragii nostri,

Prezenta platforma virtuala constituie o alternativa de idei si dezbateri. Ne dorim sa aveti o sursa de informare suplimentara și sa fim un mic suport pentru dumneavoastra in zilele cand, poate, deznadejdea incepe sa va cuprinda.
Manifestand interes pentru tot segmentul de invatamant preuniversitar, vom publica toate documentele si actele normative avute la dispozitie, va invitam sa le dezbateti si sa va spuneti parerea, dar, noi, adminsitratorii site-ului, NU ne vom exprima puncte de vedere decat in ceea ce priveste SALARIZAREA din invatamantul preuniversitar.
Raspunsurile oferite de catre administratorii site-ului vor fi acordate in limita timpului disponibil si a cunostintelor asimilate pe parcursul mai multor ani de activitate in domeniul salarizarii din invatamant. Ele NU au efect juridic și nu reprezinta decat opinii strict personale.
Astfel, exista posibilitatea ca unele solicitari sau rugaminti ale dumneavoastra sa nu isi gaseasca raspunsul din partea noastra.
Va rugam sa nu postati date cu caracter personal (venituri, adrese de email, CNP, date de identificare a cardurilor bancare, etc..)
Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a bloca accesul la forum persoanelor care folosesc un limbaj licentios, care nu se incadreaza intr-un limbaj decent, precum si a celor care distribuie materiale cu caracter pornografic.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa de adminstratorii a site-ului.